Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Kërkohet nga qytetarët që të aplikojnë për legalizim, ndryshe i pret rrënimi i ndërtimeve

Qytetarët e Republikës të Kosovës duhet të aplikojnë sa më parë për legalizimin e ndërtimeve të tyre, përndryshe automatikisht rrezikojnë…

​QKMF-të në Prishtinë tre muajt e fundit nuk janë furnizuar nga MSh-ja me listën esenciale

Prishtina vazhdon të jetë komuna me numrin me të lartë të pacientëve të infektuar me koronavirus, por përkundër kësaj Qendrat…

Ahmeti: Komuna do ta përballonte koston prej 9 milionëve për ta ndërtuar sallën koncertale

Komuna e Prishtinës ka shpalosur tri projekt-propozimet për ndërtimin e Sallës Koncertale në ish shtëpinë e mallrave “Gërmia”. Projektet ideore…

Prezantohen tri projekte ideore për Sallën Koncertale

Komuna e Prishtinës ka prezantuar tri projektet ideore, të cilat i janë përgjigjur konkursit për projektimin e Sallës Koncertale. Kryetari…

Komuna e Prishtinës prezanton projektet ideore për Sallën Koncertale

Në Komunën e Prishtinës po mbahet konferencë për media, në të cilën po prezantohen projektet ideore te cilat i janë…

Shtyhet ekzekutimi i vendimit për “Parkun e Aventurave” në Gërmi

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, ka aprovuar propozimin e GLPS dhe Qytetarë Aktivë për shtyrjen e ekzekutimit…

Komuna e Prishtinës ndan çmimet për sportistët më të mirë “Laureatët 2020”

Drejtoria për Sport e Komunës së Prishtinës ka organizuar Ceremoninë e Laureatëve 2020 ku u ndanë çmimet për sportistët më…

Ky është kategorizimi i ri i komunave sipas zonave

Bazuar në numrin javor të rasteve të SARS-COV 2 në 100.000 banorë, IKSHPK ka bërë sot rangimin e komunave sipas…

Posta dhe Komuna e Prishtinës, marrëveshje për shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë

U.D. Kryeshefit Ekzekutiv, të Postës së Kosovës, Xhevdet Smakiqi,  në vazhdën e thellimit të bashkëpunimit me kryeqytetin e Kosovës, priti…
error: