Komuna e Lipjanit fiton grant prej rreth 152 mijë e euro

Pas përfundimit të procesit të vlerësimit të komunave në Republikën e Kosovës për Grantin e Përformancës “Mjedisi i Pastër”, Komuna…

Në Lipjan deri tani kanë votuar 35.5 për qind, qytetarët presim një qeverisje të mirë

Deri në orën 15:00 në komunën e Lipjanit kanë votuar 21 mijë e 669 ose qytetarë ose 35.5 përqind. Kryesuesi…

Lipjani konfirmohet edhe një herë si top komuna më transparente në Kosovë

Sipas Transparometrit Komunal, për nivelin e transparencës së 38 komunave të Kosovës për periudhën janar – qershor 2021, të publikuar…

Lipjanit i konfirmohet edhe një herë si top komuna më transparente në Kosovë

Sipas Transparometrit Komunal, për nivelin e transparencës së 38 komunave të Kosovës për periudhën janar – qershor 2021, të publikuar…

Shkollat e Komunës së Lipjanit gati për fillimin e procesit mësimor

Shkollat në Komunën e Lipjanit janë gati për të filluar procesin mësimor.  Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Lipjanit, Elmaze…

Lipjani përzgjedhet nga AQH si komuna e parë model për realizimin e projektit Qendrat e Demonstrimit në shëndetësinë e Lipjanit

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti së bashku me drejtoreshën e Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale Merita Bytyqi dhe drejtorin e QKMF-së…

Përurohen shtigjet e reja të ecjes në Lipjan, Ahmeti paralajmëron investime të reja

Qytetarët e Lipjanit tani e tutje do të kenë hapësira të mjaftueshme për ecje dhe rekreacion. Kjo pasi sonte u…

Lipjani shënon Ditën e Çlirimit, kryetari Ahmeti kujton sakrificën e dëshmorëve të kombit

Kuvendi Komunal i Lipjanit me një seancë solemne ka shënuar sot 22 vjetorin e Ditës Çlirimit, ku është kujtuar sakrifica…
error: