​Kryetari Rahimaj shfuqizon pjesërisht vendimet për riorganizim të arsimit në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj ka shfuqizuar pjesërisht vendimet për riorganizim të arsimit. Kështu është bërë e ditur…

Voton Kastrati: Subjektet politike po qëndrojnë afër shkollave

Kandidati për kryetar të Kamenicës, Qëndron Kastrati ka votuar në qendrën me të madhe të votimit, në shkollën “Ismail Qemali”. …

Komuna e Kamenicës ofron 40 bursa me zbritje për BONEVET

Komuna e Kamenicës, përveç përkrahjes së vazhdueshme të BONEVET, për ciklin e parë të klasave nëntor-dhjetor ofron 40 bursa me…

Rrjeti Global i Komunave “Act Now” vlerëson kryetarin Kastrati

Rrjeti Global i Komunave “Act Now” ka vlerësuar punën dhe angazhimin e kryetarit të Kamenicës Qëndron Kastrati. Përfaqësuesi i këtij…

Komuna e Kamenicës në bashkëpunim me IADK-në shpërndajnë mekanizma bujqësor

Organizata jo-qeveritare Iniciativa për Zhvillim e Bujqësi së Kosovës (IADK), në bashkëpunim me Komunën e Kamenicës, në kuadër të projektin…

“Help Kosovo” dhe Komuna e Kamenicës mbajnë takim informues

Sot në Komunën e Kamenicës është mbajtur takimi informues nga Help Kosovo në kuadër të projektit “Fuqizimi socio-ekonomik i Ballkanit…

Komuna e Kamenicës nënshkruan memorandum mirëkuptimi me organizatën Kosovare për Talent dhe Arsim – TOKA

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me zyrtaren nga Drejtoria Komunale e Arsimit, Lejla Leci, kanë pritur në takim…

Vihet gurthemeli i urës që lidh Kamenicën me Bujanocin

Është vënë të martën gurthemeli i urës që lidhë Kamenicën me Bujanocin dhe Luginën e Preshevës. Me këtë rast, kryetari…

Fillojnë aktivitetet e manifestimit “Ditët e Diasporës 2021” në Kamenicë

Në kuadër të Manifestimit “Ditët e Diasporës 2021”, mbrëmë është mbajtur D-Performanca “Varg e Vi”. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin:…