52 mësimdhënës infektohen me COVID-19 në Gjilan

52 mësimdhënës në komunën e Gjilanit janë infektuar me sëmundjen COVID-19. Mirëpo situata me shkollat në këtë komunë është e…

Haziri: Isa Mustafa, emri i vetëm i LDK-së për president

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka mohuar se do të jetë kandidat për president të Kosovës. Në…

Gjilani nënshkruan kontratat e subvencioneve me 72 organizata joqeveritare

Komuna e Gjilanit ka nënshkruar sot kontrata me 72 përfaqësues të organizatave joqeveritare, lidhur me ndarjen e subvencioneve të thirrjes…

Haziri takohet me KFOR-in italian

Komiteti i Gjilanit për parandalimin e përhapjes së COVID-19, i udhëhequr nga kryetari Lutfi Haziri, kanë pritur sot në takim…

60 raste me COVID-19 aktive në Gjilan

Komiteti komunal i Gjilanit për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, nën udhëheqjen e drejtorit të Shëndetësisë, Selami Xhemaili, ka…

Gjilani me 73 raste aktive me COVID-19

Komiteti për parandalimin e përhapjes së COVID-19 në Gjilan, ka mbajtur të hënën takimin e radhës. Nga ky takim u…

68 raste me Covid-19 aktive në Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë se këto 197 ditë të përballjes me pandeminë, janë karakterizuar me një angazhim…

​116 raste me Covid-19 aktive në Gjilan

Komiteti i emergjencave për parandalimin e virusit Covid-19, në mbledhjen e mbajtur sot, të udhëhequr nga nënkryetari i Komunës së…

Shkollat e Gjilanit janë të përgatitura për fillimin e mësimit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga Komiteti për menaxhimin e emergjencave dhe stafit të Drejtorisë Komunale…

112 raste me Covid-19 aktive në Gjilan

Komiteti i emergjencave për menaxhimin e pandemisë globale kundër Covid-19 në Gjilan, në takimin e sotëm ndërinstitucional, ka vlerësuar gjendjen…
error: