Gjini për energjinë elektrike: Ky dimër do të jetë i vështirë

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka takuar Avni Alidema, zyrtar i pajtueshmërisë me bashkëpunëtorë nga KEDS, ku ka…

Gjini: Vdekja e parakohshme e Mentor Salihitit është dhimbje e madhe për tërë Kosovën

Me homazhe dhe vendosje të kurorave me lule, është nderuar sot mjeku i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Gjakovë Dr.…

Gjini: Projektet e UNICEF-it kanë ndikuar pozitivisht në jetën e banorëve në Gjakovë

Komuna e Gjakovës ka njoftuar se përmes programit të UNICEF-it në Kosovë, në këtë komunë janë realizuar projekte fantastike, me…

​“Gara për Gjakovë të Pastër”, shpërblehen disa shkolla

“Gara për Gjakovë të Pastër” për të tretin vit me radhë ka ndarë mirënjohje e shpërblime për të gjithë ata…

Gara për Gjakovë të Pastër, fëmijët e treguan veten në modë dhe riciklim

Aktivitetet në kuadër të garës për Gjakovë të Pastër, sot janë vazhduar me punëtorinë “Modë dhe Riciklim”, me fëmijët e…

Nderohen të rënët në Epopenë e Çabratit

Gjakova shënon sot përvjetorin e Epopesë së Çabratit, betejës së vetme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të zhvilluar në zonë…

Dita e Tokës, mbillen pisha e eliminohen deponitë ilegale të mbeturinave në Gjakovë

Komuna e Gjakovës, përkatësisht Drejtoria për Shërbime Publike – Sektori për Menaxhimin e Mbeturinave, ka organizuar sot një sërë aktivitetesh, përmes…

​Gjini: Askush nuk mund të mohojë progresin e Kosovës në luftën kundër diskriminimit

Sot, në ditën ndërkombëtare kundër diskriminimit, kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ishte  pjesë e tryezës “Fenomeni i diskriminimit…

Rreth 98% e mësimdhënësve të imunizuar ndaj COVID në Gjakovë

Situata me të infektuarit në institucione arsimore në Gjakovë tashmë është më e mirë seç ishte javë më parë. Aktualisht…