Parlamenti Evropian i kërkon FIFA-s të kompensojë punëtorët emigrantë të Kupës së Botës

Parlamenti Evropian i është bashkuar thirrjeve për organizatorët e FIFA-s dhe “Katar 2022” për të ofruar kompensim për punëtorët emigrantë…

Nagavci: Kompensim do të ketë për punën e bërë

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci ka thënë se, ata që janë dëmtuar më së shumti nga greva e organizuar nga…