“ALB-Architect” shënon 15 vjetorin e themelimit me plot suksese, synojnë shtrirje ndërkombëtare

Kompania e njohur ndërkombëtare e konsulencës së ndërtimit “ALB-Architect”, e cila operon në mënyrë aktive që nga viti 2008 në…

​Si të reagoni nëse punonjësit postojnë gjëra negative për kompaninë?

Sot më shumë se kurrë, platformat e mediave sociale janë bërë vende ku njerëzit shprehen se si ndihen për punën…

​Si të përgjigjeni në pyetjet rreth udhëtimeve të punës?

Për disa punë ju duhet të udhëtoni nganjëherë. Kur aplikoni për ndonjë punë të re, shihni nëse është lloj i…

​Si ta dini që një kompani ofron ngritje në karrierë?

Kërkesës për pagë dhe mjedis të mirë punë i është shtuar edhe mundësia për t’u promovuar. Sot ka pak punonjës…

​Pesë shenja që tregojnë se keni hyrë në zonën e rehatisë

Të gjithë duan të gjejnë një vend pune ku ndihen mirë në të gjitha aspektet. Të ndiheni rehat në vendin…

​10 fjalitë që nuk duhet t’i thoni kur ta lini punën

Kur një punonjës fillon punën diku, është e kuptueshme që mbase nuk do të jetë atje përgjithmonë. Këtë e di…

Kompania bullgare fitoi çmimin për pajisje për personat e verbër dhe me shikim të dëmtuar

Scalefocus, kompania bullgare e zhvillimit të softuerëve dhe shërbimeve digjitale, fitoi Çmimin Grand Stevie të Çmimeve të 19-të Vjetore Ndërkombëtare…