KOK-u vazhdon të përgatitet për “Tokio 2020”

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK) kanë zhvilluar sot një takim online me të ngarkuarin me punë në Ambasadën…

Krasniqi: Do ta rrisim numrin e sportistëve që do të përfitojnë bursa olimpike

Komiteti Olimpik i Kosovës sot nënshkroi kontrata me 24 bursistë “Shpresa Olimpike 2021” dhe me këtë rast u premtua se…

Ismet Krasniqi zgjidhet kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur Asamblen e tetë Zgjedhore ku edhe është zgjedhur presidenti i ri i saj. Në…

Linda Shala: Ja pse po kërkoj udhëheqjen e Komitetit Olimpik të Kosovës

Kandidatja për presidente të Komitetit Olimpik të Kosovës Linda Shala ka paraqitur para delegatëve të Kuvendit Zgjedhor arsye pse ajo…

Edhe dy federata të reja anëtarësohen në Komitetin Olimpik të Kosovës

Në Kuvendin Zgjedhor të Komitetit Olimpik të Kosovës kanë bërë kërkesë që të anëtarësohen edhe dy federata të reja, Techbollit…

Fillon Asambleja Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës

Ka nisur Asambleja e tetë Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës ku do të zgjidhet presidenti i ri i saj,…

Asambleja e punës dhe ajo zgjedhore e KOK-ut

Ka nisur mbledhja e Asamblesë së punës dhe asaj zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK). 

Ja sa para u shpenzuan për përgatitjen e sportistëve para garave ndërkombëtare

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se gjatë ciklit olimpik 2017 – 2020 për dërgimin e rreth 80 sportistëve në…

Besim Hasani kandidon edhe për një mandat në krye të KOK-ut

Presidenti i tanishëm i Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani, do të kandidojë edhe për një mandat në krye…

KOK-u konfirmon datën e Asamblesë së Punës dhe asaj Zgjedhore

Asambleja e Punës dhe Asambleja Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës do të mbahen me datën 25 mars, konfirmon vetë…
error: