​Raporton kryeshefi i IPK-së para komisionit, nuk arrin të diskutohet për intervistimin e Mehmetit

Për detaje të rastit të intervistimit të drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti nuk u diskutua në mbledhjen e…

Kërkohet nga Komisioni i Venecias që të mos lejojë interferimin e pushteteve të tjera në institucionet e drejtësisë

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksander Lumezi, së bashku me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku dhe me Prokurorin në…

​Qeveria formon komisionin që do të themelojë fondin sovran

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për formimin e komisionit për vendosjen e parimeve për themelimin e fondi sovran, premtim…

Kuvendi miraton Komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e bordit të ri të RTK-së

Kuvendi I Kosovës ka formuar Komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për 8 (tetë) anëtarë nga komuniteti shqiptarë dhe 1…

Kreu i Komisionit Hetimor për shkarkimin e Metës: Ai nxiti dhunë dhe dëmtoi imazhin e Shqipërisë

Kryetari i Komisionit Hetimor për shkarkimin e presidentit në Shqipëri, Alket Hyseni ka lexuar raportin me gjetjet dhe shkeljet e…

Komisioni voton në parim projektligjin që parasheh heqjen e homologimit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe Infrastrukturë, ka votuar në parim projektligjin për Automjete, i…

Konstituohet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Konstituohet Komisioni funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i cili do të drejtohet  nga deputeti i PDK-së Ferat Shala.…
error: