Zgjedhjet e pjesshme në Shqipëri, Shkodra dhe Durrësi me pjesëmarrje të ulët

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përditësuar të dhënat për pjesëmarrjen në zgjedhjet e pjesshme lokale. Deri në orën 15:00, rezulton…

KQZ shpall konkurs për zëvendëskryeshef të SKQZ-së dhe drejtor ekzekutiv të ZRPPC

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, ku u miratua rekomandimi i Këshillit për Personel, për shpallje të konkursit…

​KQZ miraton kërkesën e 6 partive për shtyrje të kuvendeve zgjedhore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka miratuar kërkesat e 6 subjekteve politike për shtyrjen e kuvendeve zgjedhore.…

​LVV shtyn kuvendin zgjedhor për në tetor

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar kërkesat e gjashtë partive politike për shtyrje të kuvendeve zgjedhore. Valmira Selmani nga ZRPP…

Meta nis procedurat për organizimin e zgjedhjeve në bashkitë pa kryetarë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta u shpreh sot se i ka kërkuar Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve informacion mbi…

Mohoi masakrën e Reçakut, Todosijeviq humb mandatin në Zveçan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për zëvendësimin e kandidatit të subjektit politik, Lista Serbe, Ivan Todosijeviq, i cili…

​Certifikohen rezultatet në 18 komuna, ankesat shtyjnë certifikimin në Prizren, Dragash e Kllokot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për kryetarë të 18 komunave, nga…

Mbi 90 mijë fletëvotime të pavlefshme në zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjes sot publikoi rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të 17 tetorit për Kuvende Komunale. E sipas KDI-së, ajo…

KQZ certifikon rezultatet e zgjedhjeve në Ferizaj, Shtime e Podujevë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka certifikuar sot rezultatet e zgjedhjeve në Ferizaj, Shtime dhe Podujevë. Në Ferizaj ka fituar…

Elezi: Nga 43 vendvotime në rinumërim, tetë prej tyre janë për kryetar komunash

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur për rinumërimin e 43 vendvotimeve, ku tetë prej tyre u takojnë zgjedhjeve për…