Kërkohet që rajoni të merret shembull për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka miratuar të hënën planin e…

Ende nuk procedohen në Kuvend për votimin e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, as në mbledhjen e sotme nuk…

​Shqyrtohet sot propozimi për nismën legjislative lidhur me Projektligjin për Mbrojte dhe Dhunë në Familje

Deputetët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione do të mblidhen këtë…

Deputetët takojnë përfaqësuesit e shoqatave për mbrojtjen e të drejtave të grave të dhunuara gjatë luftës

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione është takuar me  përfaqësuesit e shoqatave…

​Komisioni fton në raportim Avokatin e Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, ka marrë vendim që të thërras…

​Kërkohet rigjykimi për Darko Tasiqin

Përfaqësues të fshatrave Krushë e Madhe dhe Krushë e Vogël kanë mbajtur sot takim me deputetët e komisionit për të…

Tema e të pagjeturve ngjall debat edhe në mbledhjen e sotme të Komisionit për të Drejtat e Njeriut

Pas përplasjeve të djeshme në Kuvendin e Kosovës, rreth temës së personave të pagjetur, Komisionit për të Drejtët e Njeriut,…

Hoti raporton në Komisionin për të drejtat e njeriut për çështjen e të pagjeturve

Kryeministri Avdullah Hoti po raporton para komisionit parlamentar për të drejtat e njeriut në lidhje me çështjen e të pagjeturve.…

Mblidhen gjashtë komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen gjashtë komisione parlamentare. Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes,  komisioni për…

Anulohet mbledhja e Komisionit hetimor rreth procesit të privatizimit

Është anuluar mbledhja e Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Ky komision në mbledhjen e sotme…