​Avokati i Popullit raporton në komisionin për të Drejtat e Njeriut

Në Kuvendin e Kosovës këtë të premte do të mblidhen dy Komisione Parlamentare. Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi…

Tryezë gjithëpërfshirëse për Projektligjin për Mbrojtje nga Dhuna në Familje

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka shqyrtuar propozimin për nismën legjislative…

Komisioni për të Drejtat e Njeriut fton në raportim Avokatin e Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, ka marrë vendim në mbledhjen e…