Ministri Vitia raporton për menaxhimin e pandemisë dhe procesin e vaksinimit antiCOVID-19

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia do të raportoj para anëtarëve të Komisionit për Shëndetësi. I pari i ministrisë së Shëndetësisë…

Formohet grupi punues për monitorimin e ligjit anti-Covid

Komisioni për Shëndetësi gjatë mbledhjes së sotme ka formuar grupet punuese për monitorim të zbatimit të dy ligjeve, atë për…

Deputeti i PDK-së ngrit dyshime se po manipulohet me numrin e vdekjeve nga COVID-19

Në dy ditët e fundit Kosova ka shënuar zero raste të vdekjeve nga Covid-19. Për çka në mbledhjen e Komisionit…

Prioritet të jetë vaksinimi anti-COVID, kërkohet rishikimi i Ligjit për Pandeminë

Menaxhimi i pandemisë COVID-19 dhe sigurimi i vaksinës anti-COVID, do të jenë dy prioritetet kryesore në fushëveprimtarisë së Komisionit të…