Ministri Arben Vitia raporton para deputetëve të Komisionit për Shëndetësi

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia do të raportoj sot para deputetëve të Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. Vitia para…

Ministri Vitia ftohet të raportojë para Komisionit për Shëndetësi

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi nga opozita kanë akuzuar qeverinë e Kosovës se ka dështuar në menaxhim të pandemisë. Derisa…

​Opozita akuzon Qeverinë për dështim në menaxhimin e pandemisë COVID-19

Opozita ka akuzuar Qeverinë e Kosovës dhe ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia se ka dështuar në menaxhim të pandemisë Covid-19.…

​Deputetët e Komisionit për Shëndetësi diskutojnë për situatën epidemiologjike COVID-19

Sot do të mblidhet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. Deputetët e këtij komisioni që do të mblidhen në ora…