Evidentohen dhjetëra shkelje në mosregjistrimin e shpenzimeve në MPJD

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk ka regjistruar në regjistrin e pasurisë kapitale, dhjetë vetura të blera në…

Ministrja Donika Gërvalla raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Do të mblidhet sot Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike. Në këtë komision do të raportojë, ministrja e Punëve të…

​Strategjia e sigurisë së Kosovës është në fazën e draftimit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar sot raportin e auditimit të performancës “Parandalimi dhe reagimi ndaj situatave emergjente”.…

Telekomi i detyrohet ARKEP-it mbi 10 milionë euro

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrtoi të martën Raportin e auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Kompanisë Telekomi i…

​Xhelal Sveçla raporton në Komisionin për Financa

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla do të raportoj këtë të mërkurë në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.…

Auditori i Përgjithshëm: Institucionet nuk siguruan qeverisje të mirë elektronike

Institucionet publike qendrore dhe lokale të Kosovës nuk kanë arritur të sigurojnë qeverisje të mirë të teknologjisë së informacionit. Kështu…

​Iniciohen procedurat për auditimin e raporteve financiare të partive politike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka iniciuar procedurat lidhur me auditimin e raporteve vjetore financiare dhe raportet e deklarimit…

Dështon shqyrtimi i raportit vjetor të auditimit, mungon ministrja Bajrami

Mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike me të vetëm pikë të rendit ditës për shqyrtimin e Raportit vjetor…
error: