Haxhiu raporton në Komisionin për Legjislacion

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu do të raportojë sot para deputetëve të Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit…

​Komisioni për Legjislacion nuk e mbështet raportin me amandamente për projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Legjislacion nuk e ka mbështetur raportin me amendamente për Projektligjin për rishikimin e buxhetit. Me katër abstenime dhe…

Në Komision kalon projektligji për heqjen e homologimit, opozita: Kushtëzimet për regjistrim antikushtetuese

Në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit me 7 vota…

​Mblidhen sot tri Komisione Parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës, sot do të mblidhen tri Komisione Parlamentare. Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Komisioni për…

Enver Hasani bëhet shkak që sërish mos të dërgohen për votim në seancë kandidatët për Avokat të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka dështuar të dërgojë listën e…

Mblidhen dy komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mbahen dy komisione parlamentare. Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore e Kuvendit dhe…

Komisioni për Legjislacion miraton rishikimin e buxhetit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës…

Çështja e mandatit të Arifit dhe kërkesa e Pacollit shqyrtohen në komision

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot do të mblidhet për të…
error: