​Ministrja Rizvanolli raporton para deputetëve të Komisionit për Ekonomi

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli do të raportoj këtë të martë para deputetëve të Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe…

​Rozeta Hajdari raporton sot në Komisionin për Ekonomi

Sot do të mblidhet Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti. Në këtë komisioni është ftuar edhe ministrja e  Industrisë,…

Komisioni për Ekonomi nuk e voton bordin e ri të ARKEP-it të nominuar nga Qeveria

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti gjatë shqyrtimit të vendimit të Qeverisë për kryetar dhe anëtarë të Bordit të…

OAK në komisionin për ekonomi, kërkon krijimin e Gjykatës Komerciale, dhe ndryshimin e Ligjit për investime

Gjykata Komerciale, Ligji për investitorë strategjik dhe oferta më e favorshme për të bërit biznes në vend është më se…

Mbulimin e shpenzimeve të rrymës për serbët në veri do ta marr KOSTT për 6 muaj, jo qeveria

Edhe sot është zhvilluar debat parlamentar për rrymën e shpenzuar nga serbët në katër komunat veriore. Dy propozim rekomandime sot…

Kërkohet që Kuvendi ta trajtoj rregullimin e tregut të energjisë dhe pasojat e shkaktuara nga pandemia tek bizneset

Rregullimi i tregut të energjisë, ligji i naftës dhe pasojat e shkaktuara nga pandemia tek bizneset duhet të trajtohen në…

Deputetët të shqetësuar se qytetarët serbë nuk paguajnë rrymën në veri dhe për ndalimin e privatizimit në AKP

Dy kërkesa i ka shqyrtuar Komisioni për Ekonomi, atë të KOSTT-it dhe Kosova Thëngjillit për rrymën e shpenzuar në katër…
error: