Moszbatimi i masave për kursim të energjisë, parashihen sanksione në projektligjin e ri

Komisioni për Ekonomi, Industri dhe Ndërmarrësi dhe Tregti, ka miratuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për…

​Uji i pa faturuar në vend mbi 50 për qind, humbjet komerciale arrijnë 20 milionë euro në vit

Mbetet sfidues niveli i lartë i ujit të pa faturuar në vend dhe implementimi i ulët i investimeve në sektorin…

​Komisioni për Ekonomi mbahet me dyer të mbyllura

Në Komisionin Parlamentar për Ekonomi, me kërkesë të auditorit të Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) po mbahet me dyer të…

​Komisioni për Ekonomi miratoi Projektligjin për sigurinë e përgjithshme të produkteve

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti me vota unanime ka miratuar në parim Projektligjin për sigurinë e përgjithshme të…

Rizvanolli: Një dimër i vështirë na pret me krizën energjetike, të mos tallemi me masat e kursimit

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka kërkuar që masat emergjente në furnizimin e energjisë të vazhdojnë edhe për 30 ditë.…