Buxheti 2021 dhe Rimëkëmbja ekonomike peng i mungesës së kuorumit në KBT

Në mungesë të kuorumit në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, votimi i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e vitit…

Komisioni për Buxhet nuk e miraton Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike

Edhe sot nuk është miratuar Projektligji për rimëkëmbje ekonomike në lexim të dytë në Komisionin për Buxhet dhe Transfere në…

Opozita kërkon sqarime nga Bajrami për akuzat e ish-drejtorit të ATK-së

Për të kërkuar llogari për shkarkimin e drejtorit të ATK-së dhe atij të Doganës, si dhe për akuzat e ish-drejtorit…
error: