​Mehmeti mungon për arsye shëndetësore, shtyhet shqyrtimi i raportit vjetor të BQK-së

Mehmeti mungon për arsye shëndetësore, shtyhet shqyrtimi i raportit vjetor të BQK-së Mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere…

Komisioni për Buxhet shqyrton raportin e BQK-së për vitin 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere Rendi  i  ditës: 1.    Miratimi  i rendit të ditës;2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes…

​AAK kërkon rishikim të plotë buxhetor: Vendi në kolaps për realizimin e investimeve kapitale

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, me shtatë vota pro dhe një abstenim, miratoi në mbledhjen e së martës raportin…

​Komisioni për Buxhet miraton rishikimin e buxhetit

Komisioni për Buxhet, Pune dhe Transfere, me shtatë vota pro dhe një abstenim miratoi raportin me amendamente për Projektligjin për…

S’kalon Trusti në Komision, Vetëvendosje kundërshton tërheqjen e kursimeve

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk ka miratuar të mërkurën propozimin që t’i rekomandohet Kuvendit shqyrtimi i plotësim ndryshimit…

​Komisioni për Buxhet miraton rishikimin e buxhetit

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere me shumicë votash miratoi në parim rishikimin e buxhetit për vitin 2022 dhe Projektligjin…

​Nëntë komisione parlamentare mblidhen sot

Sot do të mblidhen nëntë komisione parlamentare në Kuvendin e Kosovës. I pari që do të mblidhet sot është Komisioni…

Boletini: Ka pasur kursime të mjeteve buxhetore dhe performancë më të mirë të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, gjatë shqyrtimit të Raportit të Shpenzimeve të Radio Televizionit të Kosovës për periudhën janar-mars 2022, kryetari…

Hoti akuzon ministrin Murati: Po merr kredi për ndihma sociale

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar tri marrëveshje ndërkombëtare. Dy prej tyre kanë të bëjnë me marrjen e…