​Mehmeti: Numri i atyre që po braktisin shërbimin në polici është në rritje

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedim Mehmeti ka thënë se numri i personave që po e braktisin shërbimin në polici…

Berisha i quan trillime dhe gënjeshtra raportimet për qarje të raporteve më ShBA-të

Kryetari i Komisionit Parlamentar për Siguri, Bekë Berisha, pas raportimit të ministrit të Mbrojtjes, Armend Mehaj, i quajti trillime dhe…