​(Mos)Puna e Komisioneve hetimore për energji

Kriza energjetike prodhoi dy komisione hetimore parlamentare. Një i propozuar nga opozita e që quhet Komisioni hetimor parlamentar në lidhje…

​Komisioni hetimor për energji i propozuar nga pozita do të dëgjojë dëshmitë nga viti 2006

Deputetët e Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin…

​Dështon mbledhja e komisionit hetimor për energjinë, mungon kuorumi

Në mungesë kuorumi ka dështuar mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e…

​Komisioni hetimor për energjinë i mazhorancës voton listën e dëshmitarëve

Anëtarët e Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin…

​Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për energjinë

Ka dështuar të mbahet takimi i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për…

​Sërish dështon finalizimi i listës me dëshmitarët që do të intervistohen nga komisioni hetimor për energjinë

Me përplasje mes opozitës dhe pozitës, është përcjell mbledhja e komisionit hetimor parlamentar për dyshimet rreth keqpërdorimit të energjisë elektrike…

Komisioni hetimor për energji kërkon dokumente shtesë nga KGJK-ja, kundërshton Vetëvendosje

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Republikës së Kosovës sot miratoi planin e…