​Komisionet parlamentare që do të mblidhen sot

Në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen gjashtë Komisione Parlamentare. Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, Komisioni për Shëndetësi dhe…

​Komisionet që do të mblidhen sot

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, Komisioni për Integrime Evropiane, Komisioni…

Komisionet parlamentare që do të mblidhen sot

Në Kuvendin e Kosovës sot  do të mblidhen pesë komisione parlamentare. Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, Komisioni për…

Deputetët mbërrijnë për seancën plenare

Kanë nisur të vijnë deputetët e legjislaturës së 8-të të Kuvendit të Kosovës, ku pritet të mbahet seanca e radhës,…

Kuvendi mban seancë plenare

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot,  ku pritet të votohet përbërja e Komisioneve Parlamentare. Në seancën që pritet të…

​Mblidhen sot pesë komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen sot pesë komisione parlamentare. Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Komisioni për…

Tre ministra raportojnë para komisioneve parlamentare

Tre ministra të Qeverisë Hoti do të raportojnë sot në komisione parlamentare. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ministri i Tregtisë,…

​Mblidhen shtatë komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen sot shtatë komisione parlamentare. Fillimisht do të mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë…

​Mblidhen katër komisione parlamentare

Gjatë ditës së sotme do të mblidhen katër komisione parlamentare. Në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në…

Mblidhen dy komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen dy komisione parlamentare. Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe…
error: