Trajtimi dhe parandalimi i dhunës së fëmijëve i domosdoshëm

Në tryezën me temën “Integrimi i politikave dhe shërbimeve për trajtimin e dhunës ndaj fëmijëve, me fokus në shkollë”, është…

KOMF: Vrasja e 14-vjeçarit, tronditje dhe këmbanë alarmi për të gjithë

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve ka reaguar për vrasjen e 14-vjeçarit i cili nuk mundi t’iu mbijetojë plagëve…

KOMF publikon Politikën Rekomanduese për shëndetin e fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë ka publikuar Politikën Rekomanduese për Shëndetin e Fëmijëve. Përmes kësaj kërkojnë…

KOMF: Fëmijët kërkojnë reagim nga deputetët

 Koalicioni i organizatave për mbrojtjen e fëmijëve, në një vjetorin e hyrjes në fuqi të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës,…

KOMF shpalos para krerëve të shtetit sfidat e fëmijëve në Kosovë

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) sot zhvilloi dy takime me krerët e shtetit. Pas takimit me presidenten…

Kurti pret në takim Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci…

​Mbi 70% e fëmijëve kanë përjetuar dhunë fizike ose psikologjike

Në gjendje jo të mirë po i gjen edhe ky 1 Qershor fëmijët në Kosovë. Mbi 70 përqind e fëmijëve…

Lënda e edukimit seksual në shkolla po konsiderohet si e domosdoshme

E domosdoshme po konsiderohet futja e lëndës së edukimit seksual në shkolla, në mënyrë që kjo temë të mos konsiderohet…

KOMF: Mbani fëmijët larg aktiviteteve zgjedhore

KOMF apelon tek subjektet politike të cilat janë pjesë e fushatës elektorale për zgjedhjet nacionale, që të mos i shfrytëzojnë…

Kërkohet “Një Kryeministër për Fëmijët”

“Një Kryeministër për Fëmijët” po kërkohet nga KOMF. KOMF  ka adresuar sot dokumentin “Një Kryeministër për Fëmijët” tek të gjitha…