​“Sa e ke pagën?”: Mëso si të përgjigjesh nëse nuk dëshiron të tregosh

Shumica e kandidatëve i tremben pyetjes “Sa e ke pagën aktuale”. Kjo ndjenjë vjen nga frika e dyshimit, nëse po…

​Si t’i menaxhoni kolegët të cilët e luajnë rolin e shefit?

Pothuajse të gjithë punonjësit gjatë jetës së tyre janë përballur me ndonjë kolegë i cili nuk i reziston dot tundimit…

​A po punon me kolegë që krijojnë konflikte pa pasur nevojë?

A keni dëgjuar që ka edhe konflikte të mira? Këto konflikte janë të llojit që janë të shëndetshme, sepse na…

Mjaft u ankuat për kolegët e punës prapa shpinës së tyre, në vend të kësaj bëni diçka

Të flasësh për dikë ose të gjithë kur ata persona nuk janë të pranishëm është diçka e zakonshme ne vendet…

Si të përdorni empatinë për ta përmirësuar vendin tuaj të punës?

E thënë shkurt, empatia është aftësia për t’i kuptuar ndjenjat dhe emocionet e njerëzve të tjerë. Empatia në vendin e…

Çka mund të bëni kur ndiheni të vetmuar në punë?

Për shumë njerëz, dita e parë në një vend pune është më e vështirë dhe shoqërohet kryesisht me heshtje. Mirëpo,…

Si të ndërtoni raporte të mira me kolegët?

Për të ndërtuar marrëdhënie të mira në vendin e punës, rëndësi të posaçme kanë besimi, bashkëpunimi, komunikimi dhe respekti për…