KOK përzgjedh 17 Shpresa Olimpike për vitin 2022

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka aprovuar rekomandimin e komisionit të sportit për përzgjedhjen e 17 Shpresave Olimpike…

Zbulohet orari i garave për Tahirin dhe Kryeziun në Lojërat Olimpike “Pekini 2022”

Albin Tahiri dhe Kiana Kryeziu do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat e 24-ta Olimpike Dimërore Pekini 2022. Të dy skitarët…

Osmani ia dorëzon flamurin ekipit Olimpik të Kosovës: Presim suksese sepse jeni ambasadorët e Kosovës

Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani ua ka dorëzuar flamurin ekipit olimpik të Kosovës që do ta përfaqësojnë vendin…

KOK -u bënë kategorizimin e sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka publikuar rezultatet e kategorizimit të sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022-të. Për gjithë…

​Akademia Olimpike e KOK-ut bëhet anëtare e Akademisë Olimpike Ndërkombëtare

Akademia Olimpike e Komitetit Olimpik të Kosovës, është bërë anëtare me të drejta të plota në Akademinë Olimpike Ndërkombëtare (IOA).…

“Tryeza e Sportit”, akterët e sportit diskutojnë për të ardhmen e sektorit

 Me qëllim të zhvillimit të mëtejmë të sportit në Republikën e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në bashkëpunim…

Kiana Kryeziu siguron pjesëmarrjen në Olimpiadën e dimrit

Skitarja nga Kosova, Kiana Kryeziu, edhe zyrtarisht do ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Olimpike. Kryeziu ka fituar normën olimpike për…

Krasniqi: Duam të fuqizojmë federatat dhe të investojmë në infrastrukturën sportive

Një vit shumë të suksesshëm dhe me rezultate kulminante për Kosovën në sport e konsideron 2021-ën presidenti i Komitetit Olimpik…

IOC paralajmëron Serbinë me përjashtim nga organizimet e garave ndërkombëtare

Presionet e Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Federatës së Boksit të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dhe në Federatën…