​Komunat mbjellin pemët Olimpike me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit

Me rastin e shënimit të 5 qershorit, ditës botërore të sportit dhe ambientit, Komunat e Kosovës kanë mbje llur pemët…

KOK shënon 5 qershorin – Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka shënuar  5 qershorin – Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit, aktivitet ky tradicional i…

KOK nënshkruan kontratën për Bursën Olimpike Tokyo 2020 me mundësin Egzon Shala

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratën për Bursën Olimpike Tokyo 2020 me mundësin, Egzon Shala. Presidenti i Komitetit Olimpik…

KOK mbajti video-konferencën e radhës me federatat sportive

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur video-konferencën e radhës me federatat sportive, të tretën që prej përhapjes së pandemisë Covid-19,…

Sot, ditëlindja e 28-të e Komitetit Olimpik të Kosovës

27 maji i vitit 1992 është një tjetër datë e rëndësishme për sportin tonë. Me këtë datë u themelua Komiteti…

40 sportistë elitarë të Kosovës filluan seminarin ndërkombëtar për shkathtësi mentale

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, 40 sportistët elitarë, përfshirë bursistët Olimpikë të KOK-ut, Shpresat Olimpike të KOK-ut dhe Ministrisë…

KOK mbajti mbledhjen online me federatat sportive, disa federata shprehen të gatshme për fillim të aktiviteteve

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshën, Shasivar Haxhijaj, kanë mbajtur sot takimin online…

Drejtuesit e KOK-ut pritën kryetarin e PDK-së, Kadri Veseli

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, kanë pritur sot kryetarin e…