KOK shënon Ditën Olimpike

Komiteti Olimpik i Kosovës shënon 23 qershorin – Ditën Olimpike, me ç’rast do të bëjë zbulimin e Rrathëve Olimpik para…

KOK nënshkruan kontratat për Bursat Olimpike Tokio 2020 me Laura Fazliun dhe Elhami Shabanin

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratat për Bursa Olimpike Tokio 2020 me xhudisten Laura Fazliu dhe karateistin Elhami Shabani.…

​Komunat mbjellin pemët Olimpike me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit

Me rastin e shënimit të 5 qershorit, ditës botërore të sportit dhe ambientit, Komunat e Kosovës kanë mbje llur pemët…

KOK shënon 5 qershorin – Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka shënuar  5 qershorin – Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit, aktivitet ky tradicional i…

KOK nënshkruan kontratën për Bursën Olimpike Tokyo 2020 me mundësin Egzon Shala

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratën për Bursën Olimpike Tokyo 2020 me mundësin, Egzon Shala. Presidenti i Komitetit Olimpik…

KOK mbajti video-konferencën e radhës me federatat sportive

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur video-konferencën e radhës me federatat sportive, të tretën që prej përhapjes së pandemisë Covid-19,…

Sot, ditëlindja e 28-të e Komitetit Olimpik të Kosovës

27 maji i vitit 1992 është një tjetër datë e rëndësishme për sportin tonë. Me këtë datë u themelua Komiteti…