Aktiviteti “16 Ditë të Aktivizmit“ synon luftimin e pabarazisë gjinore në sport

Komiteti Olimpik i Kosovës, në bashkëpunim me BeActive kanë shënuar aktivitetin “16 Ditë të Aktivizimit” i cili ka për synim…

KOK fiton një tjetër çmim ndërkombëtar në Festivalin e Filmit Sportiv

KOK-u ka fituar një tjetër çmim ndërkombëtar në Festivalin e 40-të Botëror të Filmit Sportiv, të organizuar në Milano të…

Skitarja austriake Sophie Sorschag merr leje që ta garojë për Kosovën

Skitarja e kërcimeve, Sophie Sorschag, tani e tutje mund të garojë për Kosovën. Sorschag, që në janar të këtij viti…

KOK-ut i dorëzohet organizimi i Platformës Evropiane të Sportit 2024

Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK) i është dorëzuar edhe zyrtarisht organizimi i Platformës Evropiane të Sportit 2024 (ESP 2024), e…

Krasniqi: Në Kosovë trajneri kryen edhe punën e psikologut

Në zhvillimin e sportistëve por edhe në cilësinë e sportit, shëndeti mental konsiderohet të jetë tejet i rëndësishëm dhe jetik…

​Krasniqi rrëfen prapaskenat e lobimit për organizimin e Lojërave Mesdhetare në Kosovë

Data 8 shtator ishte historike për Kosovën në aspektin sportiv pasi u arrit objektivi për të marrë të drejtën e…

Forumi për platformën evropiane të sportit, Kosova pret përfaqësues nga 33 shtete

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS) organizoi Forumin për Sportin në…

KOK organizon “Forumin për Sportin” në kuadër të Javës Evropiane të Sportit

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka organizuar Forumin për Sportin…

Pezullimi i licencës, Federata e Karatesë paralajmëron padi ndaj MKRS-së

Kuvendi i Jashtëzakonshëm i Federatës së Karatesë, i mbajtur më 4 korrik ku Besart Baruti i zgjodh kryetar i kësaj…