Si e kalojnë kohën e lirë njerëzit më të pasur në botë?

Hobi është një mënyrë e shkëlqyer për të mbushur kohën e lirë dhe për të takuar njerëz me interesa të…

Çka e shkakton ankthin e vjeshtës

Ankthi, që për disa njerëz shfaqet në sezonin e vjeshtës, është shumë i zakonshëm. Ky lloj ankthi nuk ka një…

​Çfarë të bëni nëse keni shumë projekte në të njëjtën kohë?

Projektet dhe detyrat në punë kërkojnë përqendrim dhe energji të madhe për t’i përfunduar me efikasitet dhe pa gabime. Kjo…

​Kurti për grevën: Nuk është koha e kërcënimeve dhe bojkoteve

Për grevën e përgjithshme që është paralajmëruar nga sindikatat të nis nga data 25 gusht, kryeministri Albin Kurti ka thënë…

Koha për një shumicë të re!

Dialogu me fqinjët nuk ka fund por mashtrimi i shqiptarëve të Kosovës duhet ta ketë fundin menjëherë! Situata në veri…

‘Radio 1’ shënon ditëlindjen e tretë

Më 4 Korrik 2019, në ditën e Pavarësisë së SHBA-ve, ‘Radio 1’ filloi sinjalin testues në frekuencën rajonale 98.0Fm. ‘Radio…

Si të njihni simptomat e sulmit në tru me kohë

Goditja në tru është çrregullim i papritur neurologjik i shkaktuar nga një çrregullim i qarkullimit cerebral, i cili çon në…

​Si ta falënderoni dikë për kohën e dhënë?

Dinamika e jetës sot i ka përfshirë të gjithë, prandaj nëse dikush ndan kohë për ju për ndonjë çështje, duhet…

​Koha kur mori fund tregtia e skllevërve nga Afrika

Më 7 qershor 1862, Shtetet e Bashkuara dhe Anglia nënshkruan një traktat për t’i dhënë fund tregtisë së skllevërve. Marrëveshja…

ATK: Edhe pak ditë për të deklaruar Tatimin në të Ardhura Personale në kohë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) rikujton të gjithë tatimpaguesit, si personat fizikë afaristë, bizneset individuale dhe personat fizikë jo afaristë,…