KMDLNj: Simons do ta bënte publik angazhimin e kriminalizuar të prokurorëve dhe gjykatësve EULEX-it

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka vlerësuar se tentimi për t’ia pamundësuar ish-kryetarit të…
error: