Zejnullahu-Raçi: Inkurajoj mjekët dhe infermierët që për kërcënime apo sulme të lajmërojnë policinë

Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Pranvera Zejnullahu-Raçi u shpreh se disa urdhëresa që…

Bie numri i të hospitalizuarve me Covid 19 në Kosovë

18 pacientë të konfirmuar me COVID-19 aktualisht janë të shtrirë nëpër klinika e spitale në të gjithë Kosovën. Shërbimi Spitalor,…

Hemodializa në Klinikën e Pediatrisë në QKUK është zgjeruar

Falë ndihmës së një donatori është zgjeruar Shërbimi i Hemodializës në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.…

28 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen nëpër klinika e spitale

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 4 fëmijë të konfirmuar me COVID 19, po mjekohen në…

Ka rënë numri i pacientëve që po trajtohen nga Covid 19

Shërbimi, Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht 38 pacientë janë të hospitalizuar dhe po marrin shërbime…

Është kthyer Shërbimi i Brahiterapisë në Klinikën e Onkologjisë

Pas angazhimit maksimal të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, është kthyer Shërbimi i Brahiterapisë në Klinikën e Onkologjisë, gjersa…

Po bie numri i të hospitalizuarve me koronavirus

Ka rënë numri i pacientëve të trajtuar me Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme. Një…

Shërbimi i radioterapisë në Klinikën e Onkologjisë është funksional

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se shërbimi i radioterapisë në Klinikën e Onkologjisë së Qendrës Klinike…

Në klinika e spitale po trajtohen 77 pacientë me Covid 19

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës bën të ditur se aktualisht po marrin shërbime në klinika e spitale 77…

88 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë dhe po marrin shërbime…