6 të vdekur dhe 320 raste të reja me COVID-19

6 të vdekur dhe 320 raste të reja me COVID-19 janë raportuar gjatë 24 orëshit të fundit në Kosovë. Instituti…

5 mijë e 279 raste aktive me COVID-19

Që nga 13 marsi kur edhe u paraqitën dy rastet e para pozitive me COVID-19 në Kosovë, numri i të…

​5 mijë e 275 raste aktive me COVID-19

56 mijë e 118 persona janë infektuar me koronavirus prej marsit kur edhe u shfaqën dy rastet e para pozitive…

1 i vdekur dhe 267 raste të reja me COVID-19

Një i vdekur dhe 267 raste të reja me COVID-19 janë shënuar gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë. Kështu…

5 mijë e 172 raste aktive me COVID-19

55 mijë e 851 qytetarë në Kosovë janë infektuar me virusin korona prej marsit kru edhe u shfaqën dy rastet…

4 të vdekur dhe 279 rate të reja me COVID-19

NË Kosovë janë shënuar 4 vdekje dhe 279 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit. Kështu ka…

​5 mijë e 795 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 5 mijë e 795 raste aktive me COVID-19. Ndërkaq që nga 13 marsi kur edhe janë…

Klinika e Radiologjisë shërbeu mbi 11 mijë pacientë me COVID-19

​Klinika e Radiologjisë mbetet ndër klinikat më të ngarkuara në Kosovë. Vitin që lamë pas asaj iu shumëfishua puna, duke…

​5 mijë e 951 rate aktive me COVID-19

Dy rastet e para pozitive me COVID-19 u paraqitën më 13 mars në Kosovë. Që atëherë e deri sot janë…

1 mijë e 377 të vdekur nga COVID-19

Që nga 13 marsi kur edhe u paraqitën dy rastet e para me COVID-19 në Kosovë numri i të infektuarve…
error: