​Ministri Latifi zotohet për ngritje të kapaciteteve njerëzore në shëndetësi

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka pranuar të premten një donacion nga KFOR-i italian në Kosovë për…

​KFOR-i italian dhuron një donacion të pajisjeve intensive për Pediatrinë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka pranuar të premten një donacion të pajisjeve intensive nga KFOR-i italian…

​Një foshnje me COVID në gjendje të rëndë

Dy foshnje në Klinikën e Neonatologjisë dhe dy fëmijë në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK)…

​COVID-19, 577 pacientë të shtrirë në spitalet e ShSKUK-së

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë në spitale 577 pacientë që po marrin shërbime…

Tre fëmijë me COVID-19 po trajtohen në Pediatri, njëri në gjendje të rëndë

Në Klinikën e Pediatrisë pranë QKUK-së, për shkak të infektimit me koronavirus, një dy vjeçar është në gjendje të rëndë…

Klinika e Pediatrisë nis shërbimin e hemodializës për fëmijët

Klinika e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës pas 3 vjetësh, ka filluar të ofrojë sërish shërbime të hemodializës…

Pediatria në mes të COVID-19 dhe viruseve të tjerë që po prekin fëmijët

Klinika e Pediatrisë pranë Qendrës Klinike Universitare është duke u ballafaquar me një numër të madh të fëmijëve që po…

Osmani e Vitia vizitojnë Klinikën e Pediatrisë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia kanë vizituar Klinikën Pediatrike në Qendrën Klinike Universitare…

Në Klinikën e Pediatrisë u trajtuan mbi 70 fëmijë të prekur me COVID-19, më i vogli dymuajsh

Në njësinë për trajtimin e pacientëve me COVID-19 në kuadër të Klinikës së Pediatrisë deri në mesin e dhjetorit janë…