​Bundestagu miraton buxhetin miliarda eurosh për mbrojtjen e klimës dhe dixhitalizimin

Bundestagu gjerman ka rënë dakord të shpërndajë miliarda euro të parashikuara në buxhetin e miratuar si kredi gjatë periudhës së…

​Ministrja gjermane për Evropë viziton sot Tiranën

Ministrja gjermane për Evropë, Anna Luhrmann, viziton për herë të parë sot Shqipërinë pas marrjes së detyrës. Ajo gjatë takimeve…

Gjenerali ushtarak që mori pjesë në Kosovë, sot është një nga aktivistët më të ashpër të klimës

Richard Nugee, një gjeneral ushtarak britanik që mori pjesë në operacionet në Kosovë dhe Bosnje, sot është një nga aktivistët…

Liderët e G20 ofrojnë pak risi para samitit të klimës COP26

Udhëheqësit e grupit G20 të ekonomive më të mëdha në botë ranë dakord sot  për një deklaratë të përbashkët që…

Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosovo 2021

Të enjten, me 26 gusht, me fillim nga ora 12:00 do të mbahet Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosovo 2021. Kjo garë do…