Turqia pjesë e Panairit të Biznesit në Tiranë, synon të zhvillojë bashkëpunimin me Kosovën

Turqia po merr pjesë me nëntë kompani në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë. Në katin e parë të Pallatit…

Muçostepa: Shumë i rëndësishëm krijimi i një tregu të përbashkët mes WB6

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Ines Muçostepa deklaron se Kosova do të duhej të…

​Posta Shqiptare pjesë e Panarit të Tiranës, drejtori Bushati flet për mundësitë e bashkëpunimit edhe me Kosovën

Posta Shqiptare pjesë e Panairit Klik Ekspo Group në Tiranë, ku prezanton 109 vite histori bashkë me produktet e saj…

​KosovaPress merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë

Për herë të parë, Agjencia e Lajmeve KosovaPress merr pjesë në Panairin më të madh Ndërkombëtar në Tiranë. Organizuar nga…

Në Tiranë hapet panairi ndërkombëtar i biznesit “Klik Ekspo Group”

Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë është bërë hapja e panairit më të madh ndërkombëtar të biznesit “Klik Ekspo Group”.…

​Hapet sot Panairi Ndërkombëtar i Tiranës, pjesëmarrës nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor

Pas një viti pauze, Klik Ekspo Group rikthehet me Panairin Ndërkombëtar të Tiranës me sloganin “Një Ballkan i vetëm, Ballkan…