Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me pushime verore, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company për tu bërë pjesë e lojës

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me shpërblime verore si dhe shumë shpërblime të tjera të ndryshme. Shkarkoni…