Fillon testi i arrtishmërisë për nxënësit e klasave të nënta

Ka nisur testi i arritshmërisë për 26 mijë nxënësit e klasave të nënta. Testi do t’i ketë 100 pyetje dhe…

Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta sot i nënshtrohen testit të arritshmërisë

Mbi 26mijë nxënës të klasave të nënta sot do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë. Testi do t’i ketë 100 pyetje…

Të pajisur me maska e doreza, nxënësit e klasave të nënta rifillojnë mësimin

Nxënësit e klasave të nënta të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Prishtinë, sot janë rikthyer në bankat shkollore. Ata kanë…