KGjK cakton komisionet për zgjedhjen e anëtarëve të rinj

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka mbajtur takimin e 255-të me radhë, nën udhëheqjen e Kryesuesit, Skender Çoçaj, me ç’rast…

IKD: Anëtarë të KGJK-së dhe KPK-së vazhdojnë të marrin shtesa dhe të avancohen në kundërshtim me ligjin

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve…

Drita Rexhaj zgjidhet anëtare e KGjK-së nga radhët e Gjykatës së Apelit

Në organizimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, (KGjK) e në ambientet e Gjykatës së Apelit, gjyqtarët e kësaj gjykate kanë…

Kurti: Kemi dorëzuar listën tonë, unë jam bartës i saj

Pasi Këshilli Gjyqësor i Kosovës njoftoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për kandidatët që nuk mund të garojnë për deputetë…

Finalizohet strategjia e rishikimit funksional të drejtësisë, fokus pritet të jetë lufta kundër korrupsionit

Ministria e Drejtësisë, Këshilli Gjyqësor i Kosovës dhe Këshilli Prokurorial, kanë finalizuar strategjinë e rishikimit funksional të sistemit të drejtësisë.…

KGJK: Në zgjedhjet e fundit s’kemi pasur asnjë kërkesë për të parë a kanë dosje penale kandidatët për deputetë

Përfaqësuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Astrit Hoti në seancës e sotme dëgjimore të Gjykatës Kushtetuese tha se ata…

​KGJK me ueb faqe për lehtësimin e qasjes në informata mbi statusin e lëndëve në gjykata

Sot do të lansohet qasja në informatat mbi statusin e lëndëve në gjykata. Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), me mbështetjen…

Drejt një gjyqësori më transparent dhe të qasshëm

Duke filluar nga sot, kalkulatori i taksave gjyqësore dhe ai i gjobave penale do të jenë online në ueb faqen…

KGJK aprovon shpalljen e konkursit të brendshëm për departamentet speciale

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), përmes aplikacionit ZOOM, ka mbajtur sot takimin e radhës, nën udhëheqjen e kryesuesit Skender Çoçaj,…

​Pas zbutjes së masave shtohet aktiviteti i punës së Gjykatave të vendit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në pajtim me Vendimin e Qeverisë dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike për zbutjen…