Ushtarët e KFOR-it ushtrohen për kontrollin e turmave dhe trazirave

Ushtarët e KFOR-it nga kontigjencat letoneze dhe polake zhvilluan ushtrimin e kontrollit të turmave dhe trazirave (CRC) në kampin Novo…

KFOR-i trajnim evakues në Rahovec

Pjesëtarët e KFOR-it po vazhdojnë aktivitet trajnuese. Kësaj radhe ata kanë zhvilluar një aktivitet të tërheqjes në komunën e Rahovecit.…

​KFOR-i me stërvitje ushtarake në perëndim të vendit

KFOR-i ka njoftuar se do të zhvillojë një stërvitje rutinore ushtarake në pjesën perëndimore të Kosovës nga data 14-17 mars.…

​Lajçak vijon takimet në KFOR

Në vazhdën e takimeve në ditën e tij të dytë të qëndrimit në Kosovë, përfaqësuesi special i BE-së për dialogun…

Makineri e shtuar e KFOR-it në Prizren

Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë në Komunën e Prizrenit, ka njoftuar se nga 12 deri më 18 mars, do të…

Komandanti i KFOR-it vizitoi ushtarët në Zveçan

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia, vizitoi ushtarët e Komandës Rajonale-Lindore të Ekipit Monitorues Ndërlidhës Grek (LMT) në Zveçan.…

Ristuccia: Të vetëdijesohemi për sigurinë

Komandanti i misionit të KFOR-it të udhëhequr nga #NATO, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia, u takua me ambasadorët e vendeve kontribuese…

Përfaqësuesi Special i NATO-s vizitoi KFOR-in

Zëvendësasistenti i Sekretari i Përgjithshëm për Çështje Politike dhe Politikë të Sigurisë dhe Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm të…

Shqipëria ka rritur kontributin në KFOR

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj priti sot në takim kryetarin e Komitetit Ushtarak të NATO-s, Admiral Rob Bauer, ku ka…

Ushtarët e KFOR-it vrapojnë mbi 10 km me ngarkesa në çantat e tyre

Njëqind ushtarë të KFOR-it kanë marrë pjesë në çerek maratonën polake, e cila është organizuar për herë të parë në…