​Ministri Latifi zotohet për ngritje të kapaciteteve njerëzore në shëndetësi

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka pranuar të premten një donacion nga KFOR-i italian në Kosovë për…

​KFOR-i italian dhuron një donacion të pajisjeve intensive për Pediatrinë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka pranuar të premten një donacion të pajisjeve intensive nga KFOR-i italian…

​KFOR-i italian i dhuron MSh-së një automjet mjekësor

Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka pranuar një automjet mjekësor, donacion nga forcat italiane në kuadër të forcës paqeruajtëse në Kosovë,…

KFOR-i italian përkrah qendrat e mjekësisë familjare

Qendrat e mjekësisë familjare në Kaçanik dhe Hanin e Elezit pranuan nga kontingjenti ushtarak italian i KFOR-it pajisje mjekësore, përfshirë…

KFOR-i italian riparon gjeneratorin e oksigjenit në spitalin e Prizrenit

Ushtarët italianë të Komandës Rajonale të KFOR-it Perëndim azhurnuan gjeneratorin mjekësor të oksigjenit në spitalin rajonal të Prizrenit. Hapësira shëndetësore…