​Pilot-projekti me përpilimin e listës së pacientëve në komuna fillon këtë vit

Rreth 80 për qind e shërbimeve shëndetësore në Kosovë jepen nga kujdesi shëndetësor. Kështu u tha në tryezën e organizuar…

​Regjistrimi i popullsisë do të bëhet këtë vit

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të parë Projektligjin për regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Përkrahje këtij…

Qytetarët tregojnë pritjet e tyre për këtë vit, optimistë që do të zhduket COVID-19

Ndërrimin e motmoteve qytetarët e Kosovës e festuan kryesisht në gjirin familjar. Ndërsa, në ditën e parë të vitit 2022…

ATK inkason 124 milionë euro më shumë se më 2020, qarkullimi i bizneseve rritet për 33 përqind

Drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj ka thënë se një ndër objektivat kyçe të kësaj Administrate është edhe inkasimi  dhe përmbushja…

Specializanti i mjekësisë: Mbi 130 mjekë kanë ikur nga Kosova këtë vit

Përfaqësuesi i Këshillit të Specializantëve, Dijon Musliu, ka thënë se nga Kosova këtë vit kanë ikur mbi 130 mjekë. Ai,…

Borrell nuk pret takim Kurti–Vuçiq këtë vit: S’ka gatishmëri nga asnjëra palë

Janë të vogla gjasat që një takim mes kryeministrit të Kosovës Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq të…