Arsim Selimi premton që do të jetë zëri i prishtinasve: Problemet e juaja janë edhe problemet e mia

Kandidati për asamble komunale të Prishtinës, Arsim Selimi ka falënderuar qytetarët për mbështetjen dhe kontributin e dhënë gjatë kohës së…
error: