Këshilli i Prindërve kërkoi pushim në fillim të janarit për nxënësit

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka bërë të ditur se kanë kërkuar që pushimi për nxënësit i caktuar të mbahet…

Këshilli i Prindërve: Jo shkollës të shtunave, jo mësimit me zor

Këshilli i Prindërve të Kosovës edhe sot ka reaguar duke kundërshtuar zëvendësimin e orëve të humbura nga greva në arsim.…

Këshilli i prindërve është kundër kompensimit të orëve të humbura

Këshilli i Prindërve të Kosovës është shprehur kundër kompensimit të orëve të humbura dhe për këtë thonë se kanë paralajmëruar…

Këshilli i Prindërve: Pa pagesën e mësimdhënësve s’ka kuptim as kalendari shkollor

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka reaguar për mospagesën e mësimdhënësve për muajin shtator për shkak të grevës. Ky këshill…

Prindërit kërkojnë që grevat në arsimin fillor të ndalohen me ligj

Përmes një deklarate  publike, Këshilli i Prindërve ka bërë thirrje për kthim në normalitet, përmirësim e cilësi në arsim. “Asnjëherë…

Këshilli i Prindërve: Nëse nuk i paguani mësimdhënësit ne mbledhim vet fonde

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka thënë se nëse mësimdhënësve nuk iu jepen pagat e shtatorit, prindërit duhet të organizohen…

Prindërit protestojnë në oborrin e shkollës “Faik Konica”, kërkojnë në mënyrë urgjente fillimin e mësimit

“Nxënësit nuk janë vlerë monetare” “Po duam të kthehemi në shkollë”, janë disa nga thirrjet e nxënësve të shkollës “Faik…

​Këshilli i Prindërve i shkollës “Faik Konica” sot proteston ndaj grevës në arsim

Sot nga ora 12:00, Këshilli i Prindërve i shkollës “Faik Konica” në Prishtinë do të protestojë në shenjë pakënaqësie ndaj…

Prindërit në protestë, kërkojnë hapjen e kopshteve

Këshilli i Prindërve i Institucionit Parashkollor “Gëzimi Ynë” në Prishtinë po mban protestë me të vetmen kërkesë për ndërprerjen e…