KIE: Ndërmarrjet publike dhe ato privat të trajtohen në mënyrë të njëjtë nga Qeveria e Kosovës

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE) duke kujtuar rëndësinë e operatorëve privat për krijimin e vendeve të punës dhe mundësive të…