Perëndimi unanim kundër Rusisë, “Krimeja është e Ukrainës”

Në Kiev të Ukrainë është mbajtur samiti ndërkombëtar “Platforma për Krimenë”. Në fjalën hapëse të samitit Presidenti i Ukrainës deklaroi…

Rusët ankohen për Putinin në Këshillin e Evropës

Drejtues të organizatave ruse që merren me mbrojtjen e drejtave dhe lirive të njeriut, i janë drejtuar Këshillit të Evropës, duke…