Këta janë dy anëtarët e zgjedhur të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Nga katër kandidatë sa janë përzgjedhur nga komisioni, deputetët në seancën e sotme plenare kanë votuar për dy prej tyre.…

Zgjidhet kryetari i Gjykatës në Pejë dhe Gjakovë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka mabjtur takimin e radhës, ku është aprovuar plotësim/ndryshimi i vendimit të KGjK-së, për miratimin…

Të hënën fillon puna në gjykata pa prezencën e mediave dhe publikut

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, duke respektuar rekomandimet e IKSHP-së, nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19, ka mbajtur takimin e…

Mblidhet KGjK, merr disa vendime

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), nën masat e mbrojtjes nga pandemia Covid-19 ka mbajtur takimin e 231-të me radhë, nën…

KGjK: Kanosja ndaj gjyqtarit Sabit Sadikaj e patolerushme

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, (KGjK), ka reaguar lidhur me kërcënimin që i është bërë gjyqtarit të Departamentit të Përgjithshëm –…