KGJK njofton për procesin e përzgjedhjes së kryetarëve të gjykatave

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka njoftuar se procesi i përzgjedhjes së kryetarëve së Gjykatës së Apelit dhe gjykatave të…

​Albert Zogaj zgjidhet kryesues i ri i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka mbajtur takimin e 258-të me radhë, nën udhëheqjen e kryesuesit, Skender Çoçaj, me ç’rast…

​KGjK zgjodhi dy anëtarët nga gjykatat themelore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) ka përzgjedhur sot dy anëtarët në Këshillin Gjyqësor të Kosovës, të cilët do t’i përfaqësojnë…

KGjK po mban procesin zgjedhor për dy anëtarë nga Gjykatat Themelore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës është duke mbajtur procesin për përzgjedhjen e dy anëtarëve në Këshillin Gjyqësor të Kosovës. Në listën…

Albert Zogaj e Teuta Ibrahimi zgjedhen anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Gjyqtari Albert Zogaj nga Gjykata Supreme dhe gjyqtarja Teuta Ibrahimi nga Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme, janë zgjedhur anëtarë…

Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban takimin e fundit për këtë vit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) ka mbajtur sot takimin e fundit për këtë vit, me ç’rast janë diskutuar dhe miratuar…

KGjK pezullon nga detyra gjyqtarin Lekë Prenaj

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), nën udhëheqjen e kryesuesit Skender Çoçaj, përmes platformës online mbanë takimin e jashtëzakonshëm, kryetarja e…

​KGJK me ueb faqe për lehtësimin e qasjes në informata mbi statusin e lëndëve në gjykata

Sot do të lansohet qasja në informatat mbi statusin e lëndëve në gjykata. Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), me mbështetjen…

KGjK vendos të hap konkurs për pozitat e lira në administratën e gjyqësorit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), autorizoi sekretariatin që të ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme për inicimin e procedurave për…

Këta janë dy anëtarët e zgjedhur të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Nga katër kandidatë sa janë përzgjedhur nga komisioni, deputetët në seancën e sotme plenare kanë votuar për dy prej tyre.…