5 gabime që duhet t’i shmangni kur kërkoni punë

Shumica prej nesh jemi në dijeni se kërkimi i punës është një proces jo i lehtë, si emocionalisht ashtu edhe…

Si ta lini një punë në mënyrë profesionale?

Lënia e një vendi pune mund të jetë diçka që veçse jeni përballur me të, e nëse jo mund të…

Pse vetë-disiplina është e rëndësishme për sukses në punë?

Vetë-disiplina në punë është një faktor shumë i rëndësishëm për të arritur sukses. Pa pasur vetë-disiplinë, nuk ka as sukses.…

Qytetarët nuk ndjekin këshillat, sheshi vlon edhe nga fëmijët

Qeveria e Kosovës ka udhëzuar qytetarët që të shmangin vendet me shumë njerëz si dhe të kujdesen për higjienën personale.…

Koronavirusi, parandalimi është shumë i rëndësishëm

Mjeku epidemiolog Fabian Cenko, i ftuar në studion e “Ditari” në A2, deklaroi se Shqipëria duhet të ketë një strategji…

Këshilla si të mbroni veten nga koronavirusi

Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë publikoi disa këshilla së si të mbroni veten nga koronavirusi. ▪Lani shpesh duart me ujë…

Si ta mbani një raport të mirë me punëdhënësin?

Marrëdhëniet e mira, produktive, ku nuk mungon respekti janë çelësi i suksesit për një kompani. Këtu përfshihet raporti që keni…

Tri mënyra si të përmirësoni vetë disiplinën në punë

Vetë disiplina është aftësia për t’i rezistuar impulseve, për të mbajtur fokusin, si dhe aftësia për t’i parashikuar projektet deri…

Gjërat që duhet t’i dini para ngritjes në pozitë

Nëse e doni punën që bëni, pa dyshim që edhe sukseset nuk do të mungojnë. Pa marrë parasysh se ku…

Pse disa njerëz e urrejnë vendin ku punojnë?

E urrej punën time! A e keni thënë ndonjëherë këtë shprehje? Apo e keni dëgjuar dikë tjetër duke thënë? A…
error: