Si ta transformoni rutinën tuaj pas punës?

Çka bëni zakonisht pas punës? Ndoshta jeni person që ka një orar të plotë shoqëror, ose e vizitoni palestrën për…

5 këshilla efektive për ngritje në karrierë

Ngritja në një pozitë pune shoqërohet me një rol më të mirë në kompani, me një pagë më të mirë…

Si të ndërtoni raporte të mira me kolegët?

Për të ndërtuar marrëdhënie të mira në vendin e punës, rëndësi të posaçme kanë besimi, bashkëpunimi, komunikimi dhe respekti për…

7 shprehitë e njerëzve produktivë

Disa persona ja dalin të jenë produktivë edhe pse një gjë e tillë është mjaft e vështirë në epokën digjitale,…

Këshilla rreth karrierës për punonjës ambicioz

Nuk ka ndjenjë më të mirë sesa ta dini se keni njerëz të cilët ju mbështesin, ju shtyjnë që ta…

Si t’i paraqitni referencat kur jeni duke kërkuar punë?

Letrat referuese u japin mundësi punëdhënësve të ardhshëm të marrin njohuri mbi sfondin dhe aftësitë e një kandidati. Një letër…

Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram

Teknologjia moderne dhe rrjetet sociale kanë ndikuar në lehtësimin e shumë gjërave në jetën e njeriut, ndër to edhe të…

5 mënyra rrjetëzimi për një introvert

Rrjetëzimi është gjithçka kur bëhet fjalë për fitimin e një vendi pune dhe ngritjen në karrierën tuaj. Së pari, le…

Si t’i përgjigjeni pyetjes “Cila është pika juaj e dobët?”

Kur një intervistues ju pyet, “Cila është pika juaj e dobët?”, Përveç përgjigjeve të zakonshme si, “Unë kam prirje të…

8 gabime që mund ta dëmtojnë karrierën tuaj

Pavarësisht nëse keni përvojë pune apo jeni vetëm në fillim të karrierës, gabimet janë të paevitueshme shpeshherë. Gabimet të cilat…
error: